Moestuin

O nee, er is iets misgegaan. Controleer uw netwerkverbinding en probeer het opnieuw.

Background image for undefined

De online Marktplaats voor je Moestuin!

Koop, verkoop of deel jouw biologische Moestuinproducten gemakkelijk online via Moestuin.nl.

Wij verbinden mensen met passie voor gezond en lokaal eten met elkaar. Dit doen we met deze online marktplaats en onze unieke producten en hulpmiddelen om moestuinieren nog leuker mee te maken.

Via Moestuin.nl kom je op een leuke en laagdrempelige manier in contact met elkaar. Bestellen, leveren of afhalen, cash betalingen of met een veilige online betaling is in een handomdraai geregeld.

Bekijk het aanbod
Logo

Nieuwste aanbiedingen

Background image for voor-wie

Voor wie?

Deze marktplaats richt zich op de particuliere moestuiniers, voedselbossen, schooltuinen, buurttuinen en kleinschalige biologische boerderijen. Professionele aanbieders zijn ook welkom, onder voorbehoud dat er biologisch wordt geteeld, zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en rechtstreeks aan particulieren wordt geleverd voor een eerlijke prijs. Wij brengen mensen met passie voor gezond lokaal voedsel, die het leuk vinden om hun omgeving hierin mee te nemen bij elkaar.

Lees meer over ons
Stap 1

Het aanmaken van een profiel is binnen 1 minuut geregeld! Klik in de menubalk op ‘schrijf je in’, volg de stappen en begin direct met het aanbieden van jouw producten.

Stap 2

Je profiel is klaar, nu is het tijd om indruk te maken! Log in, klik op ‘Plaats een nieuw item’, en plaats jouw producten online. Meer foto’s en betere teksten vergroot je kansen op succes. Ga ervoor en laat je producten stralen!

Stap 3

Om ervoor te zorgen dat mensen jouw producten gemakkelijk kunnen vinden binnen het platform kies je voor een of meerdere categorieën die het beste aansluiten bij jouw product!

Stap 4

Alles staat nu klaar! Het is nu het moment om te bepalen wat je wilt bereiken. Ga je voor de verkoop van je producten, wil je iets weggeven, of ben je juist op zoek naar iets specifieks? Voeg deze laatste details toe en zet je advertentie online!

Neem contact op

Wil je groene vingers ontwikkelen en genieten van vers geplukte lekkernijen? Ontdek Moestuin.nl, jouw partner in tuinplezier! Van zaden tot handig tuingereedschap en deskundige tips, we hebben alles voor een bloeiende moestuin. Laat je inspireren en transformeer jouw buitenruimte in een groen paradijs. Bezoek Moestuin.nl en start jouw eigen tuinavontuur vandaag nog!

Neem contact op
Background image for undefined

200

Abonneer e-mailadres

Schrijf u in op het e-mailadres om nieuwe informatie te ontvangen