Moestuin

O nee, er is iets misgegaan. Controleer uw netwerkverbinding en probeer het opnieuw.

Moestuinkratje

Moestuin.nl brengt liefhebbers van gezond en lokaal eten samen! Onze online marktplaats is hier een handig hulpmiddel voor, maar ook in de echte wereld willen wij jou hierbij helpen. Daarom hebben wij het Moestuinkratje bedacht. Dit handige hulpje voor in de tuin maakt het delen van de Moestuinproducten nog leuker en makkelijker.

Closeup Moestuinkratje

Het multifunctionele en mooie Moestuinhulpje voor iedere groenliefhebber!

Via de QR code op het kratje kom je op onze online marktplaats. Hier kunnen mensen zien wat er nog meer te krijgen is in de buurt. Benieuwd naar alle leuke manieren waarop je dit handige hulpje kunt gebruiken? Let me tell you!

moestuinkratje oogsten

Gereedschapskistje

Hup, neem dat handige kratje mee de tuin in! Al je gereedschap plantjes, of vers geplukte groenten passen er perfect in, zodat je alles bij de hand hebt voor een productieve en plezierige tuindag!

moestuinkratje zitje

Zitje of opstapje

Draai het Moestuinkratje om en gebruik het als een handig opstapje om die hoge tomaten te bereiken, of als een knus zitje voor een ontspannen pauze te midden van het groen!

moestuinkratje organiseren

Organiseren

Waarom je zelfgemaakte goodies niet op een leuke manier presenteren? Stapel gewoon een paar van onze kratjes op elkaar! Niet alleen handig voor organisatie, maar ze fleuren ook je huis en tuin op!

moestuinkratje verticaal tuintje

Verticaal tuintje

Met meerdere kratjes creëer je in een handomdraai een verticaal tuintje! Perfect voor als je weinig ruimte hebt! Zo kun je optimaal genieten van je groene oase, zelfs op het kleinste balkon!

moestuinkratje verkopen

Marktkraampje

Maak snel en eenvoudig een opvallend marktkraampje, door ons tafelblad tussen twee stapels Moestuinkratjes te plaatsen. Ideaal als je met andere Moestuiniers een lokaal marktje wilt organiseren.

Voor wie?

Voor wie is het Moestuinkratje bedoeld? Nou, eigenlijk voor iedereen die je maar kan bedenken! Of je nu een enthousiaste thuistuinier bent, een schoolproject wilt opstarten, of een buurtinitiatief wilt ondersteunen, het Moestuinkratje past perfect bij al je doelen en projecten!

moestuinkratje cadeau

Voor jezelf of een andere tuinliefhebber

Voor gepassioneerde Moestuiniers is het Moestuinkratje een fantastische en praktische metgezel, zowel in als buiten de tuin! Waarom zou je er niet een voor jezelf kopen of iemand anders ermee verrassen? Het is het perfecte geschenk voor elke groenliefhebber!

Bestel direct
Moestuinkratje Schooltuinen

Schooltuinen, Stadstuinen of Dorpstuinen

Ben jij actief betrokken bij Schooltuinen, Stadstuinen of Dorpstuinen? Dit soort initiatieven ondersteunen wij graag! Neem snel contact met ons op om te bespreken hoe je onze kratjes optimaal kunt inzetten. In sommige gevallen hoef je ze niet te kopen, maar lenen wij ze graag uit.

Neem contact op
moestuin met personeel

Bedrijven

Wil je de gezondheid en het welzijn van je medewerkers een boost geven? Met ons Moestuinkratje zijn er tal van leuke projecten mogelijk! Laten we samen brainstormen over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
Moestuinkratje winkel

Zelf verkopen?

Als moestuincoach of winkelier ben je altijd op zoek naar geweldige producten om je klanten te inspireren. Waarom zou je het Moestuinkratje niet zelf verkopen? Het is de perfecte aanvulling voor jouw winkel of cursus! Neem vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Made in Holland

De Bedenkers

Het Moestuinkratje is het briljante resultaat van de creatieve geesten bij het ontwerp-bureau gorissendeponti. Achter dit innovatieve concept schuilt een samenwerkingsverband tussen Paul Gorissen, architect en interieurarchitect, en Matthijs de Ponti, meubelontwerper en vormgever.

® Het idee en ontwerp van het Moestuinkratje zijn geregistreerd en beschermd, dus je kunt erop vertrouwen dat je iets unieks en authentieks in handen hebt. ®

Meer informatie

De Makers

Het Moestuinkratje wordt gemaakt in de houtwerplaats van het Zuyderland ziekenhuis in Sittard. Het werken met hout is het middel om met de doelen van de cliënt aan de slag te gaan. Ze hebben een ruim arsenaal aan machines staan waar een grote diversiteit van werkzaamheden en producten uitkomen. Cliënten worden begeleid om op hun eigen niveau aan de slag te gaan.

Meer informatie
Moestuinkratje graveren

Gepersonaliseerd, speciaal voor jou!

Wil je je naam, logo of een speciale tekst op je kratje? Bij ons is alles mogelijk! We kunnen elk kratje voorzien van een prachtige op maat gemaakte gravure. Laat je creativiteit de vrije loop en maak jouw Moestuinkratje uniek! 🌟🌿

Neem contact op

Bestel je Moestuinkratjes hier

los Moestuinkratje

1 los kratje standaard

Bestel 1 los Moestuinkratje standaard formaat.

Bestel direct
Moestuinkratje extra groot

1 los kratje extra groot

Bestel 1 los Moestuinkratje extra groot formaat.

Bestel direct
Ophangbeugel Moestuinkratje

Universele ophangbeugel

Deze ophangbeugels is geschikt voor het standaard en het extra grote Moestuinkratje.

Bestel direct
plantbak moestuinkratje

Plantbak

Deze donkergroene balkonbak van 40 cm breed past perfect in het Moestuinkratje.

Bestel direct