Moestuin

O nee, er is iets misgegaan. Controleer uw netwerkverbinding en probeer het opnieuw.

Over Moestuin.nl

Moestuin.nl is opgericht met de visie om liefhebbers van gezond eten uit eigen tuin samen te brengen. Via ons platform krijg je moeiteloos toegang tot lokale producten, allemaal te vinden op onze online marktplaats. Voor aanbieders is het de perfecte manier om hun producten op één plek te presenteren, met alle gemakken van een online platform. Denk aan online betalingen, het plannen van afhaalmomenten en het eenvoudig leggen van contact met potentiële klanten. Voor consumenten betekent dit een helder overzicht van lokale lekkernijen, die met een paar klikken te verkrijgen zijn. Zo wordt het genieten van vers, lokaal voedsel een fluitje van een cent!

Hans

Hallo! Ik ben Hans Schoenmakers, oprichter van Moestuin.nl.

Ik ben 42 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en drie kinderen op een boerderij in het prachtige Zuid-Limburg. Onze boerderij is omringd door talloze fruit- en notenbomen, en een groot deel van de voormalige koeienweides hebben we omgetoverd tot een weelderig voedselbos.

Onze tuin produceert meer voedsel dan we zelf kunnen consumeren. Daarom delen we graag uit aan vrienden, familie, en af en toe verkopen onze kinderen iets langs de weg. In onze buurt zijn er veel mensen die onbespoten groenten en fruit verkopen langs de weg, maar het vinden van dergelijke producten is niet altijd even gemakkelijk.

Het leek mij een leuke uitdaging om hier verandering in te brengen! Zo is Moestuin.nl ontstaan, een online marktplaats waar moestuiniers hun producten kunnen verkopen of zelfs gratis kunnen weggeven aan mensen in de buurt. Ons doel is om al het lokale aanbod op één plek beschikbaar te maken, zodat het gemakkelijk te vinden is voor iedereen die op zoek is naar verse, onbespoten groenten en fruit.

Heb je vragen, tips, opmerkingen of wil je graag samenwerken? Aarzel dan niet en neem contact met mij op.

Groeten Hans

Neem contact op