Moestuin

O nee, er is iets misgegaan. Controleer uw netwerkverbinding en probeer het opnieuw.

Over Moestuin.nl

Moestuin.nl is opgericht met de visie om mensen die houden van gezond eten uit eigen tuin dichter bij elkaar te brengen. Het platform biedt eenvoudig toegang tot lokaal geteelde producten via een online marktplaats. Voor aanbieders is het een laagdrempelige manier om hun producten op één centrale plek aan te bieden, profiterend van de voordelen van een online platform, zoals online betalingen, het plannen van afhaalmomenten en moeiteloos contact leggen met potentiële klanten. Voor consumenten betekent dit een transparant aanbod van lokaal geteelde producten, dat op een eenvoudige manier kan worden aangeschaft.

Hallo! Ik ben Hans Schoenmakers, oprichter van Moestuin.nl.

Ik ben 42 jaar en samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik op een boerderij in het mooie Zuid-Limburg. Rond onze boerderij staan veel fruit- en notenbomen. De voormalige koeienweides zijn voor een groot deel aangeplant als voedselbos.

Onze tuin produceert al veel meer voedsel dan wij zelf nodig hebben. Daarom delen wij (zoals gebruikelijk) uit aan vrienden, familie en onze kids verkopen soms iets langs de weg. Er zijn in de buurt veel mensen die onbespoten groenten en fruit langs de weg verkopen. Er zijn ook steeds meer mensen op zoek naar onbespoten groenten en fruit, alleen is dit nog niet altijd zo makkelijk te vinden.

Met mijn achtergrond als online ondernemer leek mij een leuke uitdaging om hier verandering in te brengen. Daarom is moestuin.nl een online marktplaats, waar moestuiniers hun moestuin spullen kunnen verkopen of gratis weg geven aan mensen in de buurt. Met de website moet het heel makkelijk worden om al het lokale aanbod op één plek te vinden.

Heb je vragen, tips, opmerkingen of wil je samenwerken? Stuur dan een mail naar info@moestuin.nl.

Groeten Hans!