Moestuin

O nee, er is iets misgegaan. Controleer uw netwerkverbinding en probeer het opnieuw.

Background image for section-1

De online Marktplaats voor je Moestuin!

Lokaal aanbod groenten en fruit

Alles voor je Moestuin

Op Moestuin.nl ontdek je een scala aan lokale moestuinproducten, vaak unieke vondsten die zelden in de winkel te vinden zijn. Daarnaast vind je hier ook moestuin-gerelateerde evenementen en diensten, zoals ruilbeurzen en plantenmarkten. Op zoek naar hulp of advies? Check dan of er een Moestuincoach bij jou in de buurt beschikbaar is!

Bekijk het aanbod

Aanbieder worden?

Wil je jouw eigen moestuinproducten of diensten aanbieden, of een evenement promoten? Sluit je dan aan bij onze Moestuincommunity! Binnen een minuut kun je een profiel aanmaken op Moestuin.nl en moeiteloos je advertenties plaatsen. En het beste van alles? Het is volledig gratis! Alleen als je online betalingen wilt ontvangen, vragen we een kleine vergoeding. Waar wacht je nog op? Probeer het nu meteen uit!

Ik meld me aan!

Nieuwste aanbiedingen

Background image for voor-wie

Voor wie?

Bij Moestuin.nl brengen we liefhebbers van gezond en lokaal eten samen. Dit doen we met deze online marktplaats en enkele unieke producten. Via ons platform ontmoet je gelijkgestemden op een leuke en eenvoudige manier. Deze marktplaats richt zich op de particuliere moestuiniers, voedselbossen, schooltuinen, buurttuinen en kleinschalige biologische boerderijen. Professionele aanbieders zijn ook welkom, onder voorbehoud dat er biologisch wordt geteeld, zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en rechtstreeks aan particulieren wordt geleverd voor een eerlijke prijs.

Lees meer over ons
Stap 1

Het aanmaken van een profiel is binnen 1 minuut geregeld! Klik in de menubalk op ‘schrijf je in’, volg de stappen en begin direct met het aanbieden van jouw producten.

Stap 2

Je profiel is klaar, nu is het tijd om indruk te maken! Log in, klik op ‘Plaats een nieuw item’, en plaats jouw producten online. Meer foto’s en betere teksten vergroot je kansen op succes. Ga ervoor en laat je producten stralen!

Stap 3

Om ervoor te zorgen dat mensen jouw producten gemakkelijk kunnen vinden binnen het platform kies je voor een of meerdere categorieën die het beste aansluiten bij jouw product!

Stap 4

Alles staat nu klaar! Het is nu het moment om te bepalen wat je wilt bereiken. Ga je voor de verkoop van je producten, wil je iets weggeven, of ben je juist op zoek naar iets specifieks? Voeg deze laatste details toe en zet je advertentie online!

Moestuinkratje

Bij Moestuin.nl ondersteunen we je niet alleen online, maar ook in de echte wereld bij het ontdekken en delen van de beste moestuinproducten! Zo hebben we het Moestuinkratje ontwikkeld, een prachtig en veelzijdig kratje dat perfect is voor jouw moestuin!

Meer inormatie
Moestuinkratje
Moestuinkratje zitje
Verticaal tuintje met kratjes

Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Background image for section-7

Abonneer e-mailadres

Schrijf u in op het e-mailadres om nieuwe informatie te ontvangen